Условия за доставка

 1. Поръчаната стока се доставя до посочен от клиента адрес или офис на куриерска фирма за доставка.
 2. При доставка с наложен платеж, клиентът е длъжен да заплати стоката при получаването и , онлайн магазин KARUTH.COM не предлага опции преглед и тест на стоката ако изрично не е упоменато друго .
 3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
 4. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, продавачът се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.При възникнали форсмажорни обстоятелства фирмата не гарантира за доставянето на пратките в предварително посочените срокове за изпълнение .
 5. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
  Разходите по доставка са за сметка на клиента. Стойността на доставката за цялата страна е , икономична поръчка  6.00 лв. , доставка до офис на куриерска фирма (Speedy) 4.00 лв. , 
  доставка до офис на куриерска фирма Econt) 5.50 лв. и бърза доставка до (24h) до адрес 7.00 , цените на доставките са с включено ДДС.
  Стандартният срок за доставка е 2 работни дни.
  Онлайн магазин KARUTH.COM си запазва правото да промени срока на доставка, на продукти, които са бутикови и по индивидуална поръчка. Представител на магазина ще се свърже с клиента, за да уточни датата на доставката .