Условия за ползване

Ако имате въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас на тел. : +359 / 0886001670 или на E-mail :  info@karuth.com
Работно време : от понеделник до петък, от 9:00 ч. до 18:00 ч.
Поръчки могат да се правят 24 часа в денонощието.
Обработване на поръчки: понеделник - петък
Поръчките от събота и неделя и от официални почивни дни се обработват на следващия работен ден.
Условия за поръчка :
В забързаното ежедневие на съвременния потребител онлайн магазин KARUTH предлага на своите клиенти възможността да превърнат пазаруването в истинско удоволствие. По всяко време на денонощието, когато на вас Ви е удобно, разгледайте нашите най-нови предложения . Направете своя индивидуален избор. Екип професионалисти с удоволствие работи, за да изпълни Вашите изисквания. Поръчайте, толкова е лесно и удобно.
Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.
Разгледайте асортимента от продукти, изберете цвят и размер и потърсете консултантите на KARUTH, за да потвърдят изпълнението на Вашата експресна поръчка.
  • по телефона /в работни дни от 09:00 - 18:00 часа / +359 0886001670
  • през сайта на karuth.com с онлайн поръчка
Необходими условия, за да се направи онлайн поръчка:
  • Регистрация в онлайн магазин KARUTH
  • Валиден E-mail адрес
  • Вярно попълнени данни за контакт
  • Вярно попълнени данни за доставка
/ Регистрацията в онлайн магазин KARUTH означава, че сте съгласни с условията и правилника на продавача. Фирма КРИПСО-НН ООД си запазва правото да променя съдържанието и начина за достъп до информация. Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия, за цялото ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му. /

За да заявите своята поръчка, след като сте напазарували и избраните стоки са в потребителска кошница, натиснете бутон 'потвърди поръчката'. При правилно направена поръчка ще получите потвърждение на посочения при регистрацията Ви E-mail адрес. Наш представител ще се свърже с Вас за уточняване времето на доставка.
За улеснение на нашите клиенти предлагаме плащане с наложен платеж
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес и лично ви предаде закупената от KARUTH стока.Фирмата не предлага опция преглед и тест ако изрично не е упоменато друго .
Условия за клиенти на едро :
- На търговците на едро от цялата страна, онлайн магазин KARUTH предлага изключителни условия за работа, добри ценови отстъпки и постоянни доставки на всички  стоки от нашият онлайн каталог. Ако желаете да станете партньор на KARUTH, моля пишете ни на: